Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Μπορεί και με οκτώ αλλαγές στην Σκωτία ο ΠΑΟΚ – Πάει για βασικός ο Βιεϊρίνια»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Αμπερντίν στην Σκωτία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στη σημερινή-τελευταία προπόνηση της ομάδας επί ελληνικού εδάφους και στις απουσίες που έχει η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Μάρκος Αντόνιο όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/10, 22:00), κάνοντας λόγο πως μπορεί να δούμε μέχρι και οκτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα τόνισε πως οι Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Τόμας είναι οι σίγουροι για να πάρουν φανέλα βασικού, με τον Ντεσπόντοφ να έχει προβάδισμα για το ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η θέση του αριστερού μπακ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x